Napi BKV-sztorik

Srácok

  Két srác, slamposak, kamaszok, éretlenek. Az egyikben sok gondolat van, kérdések, a másik viszont még zöld, csak testben gimnazista, lélekben még kisfiú, nagy szemeiben alig-alig valami gondolatkezdeménnyel. – Mitől tetszik egy csaj? – Mi? – Mitől mondod azt, ha mondjuk, meglátsz egy csajt, hogy ez tetszik, a másikra meg azt, hogy bazmeg, hogy néz… Tovább »

A dohányzásról

    17-es villamos, 7:55 Egy-két ötletet kaptam ma reggel arra az esetre, ha le akarnék szokni a cigiről… bár, ahhoz előbb rá kellene szoknom. Bácsi: Mondjuk, ezzel kapcsolatban mindenkinek megvan a maga története. Lány: Én azt hiszem, másképp is lehet. Mondjuk, ajánlom a dohányzásra kijelölt helyeket zártan. Bemegy, kettőt szippant, aztán le is szokott…. Tovább »

Minden nap utazom

  Minden egyes nap utazom 1-1 órát a városban, metróval, villamossal, ritkábban busszal is. Hangzatos lenne, ha azt írnám, hogy azért kezdtem gyűjteni az itt hallott beszélgetéseket, mert annyira érdekelnek az emberek, és életem célja, hogy megosszam veletek, mennyire csodálatos is a világunk (ami persze, igaz, bár sokat teszünk azért, hogy ez megváltozzon) – erre… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!